Automount és Virtualbox probléma

Fórum: 

Megunván hogy minden indításkor mountolni kell a merevlemezeimet (hogy a virtualboxból kezelhetők legyenek), ezért a lemezek alkalmazásban a csatolási beállítások szerkesztésével engedélyeztem az automatikus csatolást. Ezután már a Virtualboxból nem látja a Windows az eddig felismert lemezeket, illetve látja, de megnyitáskor hibaüzenet fogad. Vissza kellett állítanom a dolgokat eredeti állapotba, és ha a Linux fájlkezelővel mountolok, akkor semmi probléma. Apró dolog, lehet élni vele, inkább ez legyen, mint például egy amputált láb. Inkább a kíváncsiság vezérel az ügyben.

kimarite képe

Befűzés

Ezután már a Virtualboxból nem látja a Windows az eddig felismert lemezeket,

Ugye, a Linux rendszer csatolja máshova immár, mint ahová korábban. A Virtualboxban állítsd át a könyvtárak elérési útját az új befűzés helyére, a Lemezkezelőben beállítottnak megfelelően.

illetve látja, de megnyitáskor hibaüzenet fogad.

A hibaüzenetet nem fogjuk kitalálni. Képen vagy szöveggel kell megosztanod a hibaüzenet(ek)et, hogy értelmezni tudjuk. Általában szöveges megosztást kérünk, de ha nem másolható a szöveg, akkor képen, például az Imgur, az ImgBB képmegosztó oldalak segítségével (ne a fórumra töltsd fel a képet). Jelen kijelentésed szubjektív. Szubjektív kijelentés az is, hogy nem tetszik az időjárás. Lehet azért, mert esős az idő, de lehet éppen azért, mert nem esős. Mindez attól függ, melyiket szereted, de mi nem tudjuk, mit szeretsz. A kérdésbe objektív tájékoztatás szükséges, azaz a hiba egészen pontos másolata (szövegben vagy képen). Tárgyilagosan.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve