Adobe Flash Player engedélyezési hiba.

Fórum: 

Hosszú évtizedek után csak pár napja használok megint Linux oprendszert. A Mintre egy ismerős beszélt rá. Régen sem voltam Linux mágus, de azért elboldogultam egyszerűbb feladatokkal. A családban többen is játszanak böngészős játékokkal, ezért Flash Player kell, így Chromium böngészőt választottam, mert abban volt a legstabilabb. Azonban tegnap délután óta a Flash player futásakor  - bár engedélyezve van a plugin - rákérdez, hogy akarom-e futtatni. Mert szerinte elavult és ezért blokkolja. Ha engedélyezem, is pár percenként eljátsza ezt, ha a játék uj oldalt tölt be. Ma elvileg frissítettem, de hiába. A Firefox alatt is rákérdez, de ott ráadásul el sem indulnak a játékok. Régi kedventem volt az Opera böngésző, de az meg azt hiszi, hogy nincs telepítve a Flash Player. 
Azt is próbáltam ,hogy blokkolom, majd ujra engedélyezem, vagy ask-ra állítom és ujra engedélyezem, de hiába.
Valaki tud megoldást arra, hogy ne kérdezgesse a Chromium ezt a futtassam vagy sem dolgot?

A segítséget előre is köszönöm!

 

 

Attila
 

 

kimarite képe

Flash Plugin / Chromium

Meg kéne mutatni például képen, hogy mi a neve a plugin-nek. Ugyanis kétféle létezik. Van egy másik topik, ahol te és a 'mindenki más' nevű felhasználó létezik. Mindkét 'felhasználónál' fennáll a probléma?

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

 Meg lett a hiba. 

 Meg lett a hiba. 

Konzolban utánna néztem, hogy mik vannak telepítve, mert amiket olvastam fórumokon, az nem sokat segített sajnos. Mind a két plugin fent volt. Leszedtem egyesével mind a kettőt, majd a chromium sajátját ujratelepítettem. Azóta nem szórakozik. :O

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

 Meg lett a hiba. 

#2 A Google Chrome és a Chromium talán kényesebb erre. A saját plugin (pepperflash) kell nekik, ha használni akarod (a flash-t) akkor, persze.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve