Adat háttértár nélkül nem indul a rendszer

Fórum: 

2 hétig nem volt használva a Linux Manjaro mert kölcsön kellett adnom a gépemet, ezzel egy időben kivettem az 1terás háttér hdd-t mert az azon lévő dolgok kellettek nekem addig is.
A 2 hétig csak a Windows10 volt indítva, nyekergett is hogy nem talál elérési és mentési utakat amik a háttértárra mutattak de gond nélkül ment.
Ma este visszakaptam a gépemet, a háttér hdd-t nem tettem még be mert nincs most nálam és indítottam egy Manjarot.
A rendszer https://www.dropbox.com/s/87q9kyljnd8kbaz/IMG_20190818_201224.jpg?dl=0  ezzel a képpel fogadott.
Semmire nem reagált, ha megadtam a jelszavamat akkor utána beadta a manjaro kurzort, innen a startx begépelése után elindul a Manjaro, DE:
Csakis a root fiókkal. Lehetőség sincsen hogy az én "tibi" fiókomat válassszam, a leállításnál hiányzik a felhasználóváltás gomb is.
Vagyis csak a root fiók indul el.
Belépve a root mappa alá, látom a "tibi" home mappát, benne minden ami az én fiókomhoz tartozik. 
Semmi nincs a kivett adat háttér hdd-n csak néhány symlink mutat rá, a teljes home könyvtáram itt van, megvan, nem külön partíción van hanem a rendszerén, miért nem tudom azal indítani a megszokott módon a rendszert?

Pár napja kérdeztem itt, hogyan lehet nagyobb ssd-re költözni, a művelet még nem volt meg vagyis az eredeti lemezről megy a Win és a Manjaro is, ezt azért írtam le nehogy az esetleges klónozási hibákba keressük a megoldást.

fstab

#1 Köszönöm, ahogy írtad és jó lett.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve