Off, Ferrisnek saját kezébe

Ez egy blog. Kéretik nem hozzászólni! Főleg annak, akinek szól.
(Nem 444tibi-nek szól, a címválasztás)
Tudom, a válaszomnak már nem itt lenne a helye, de mivel itt ért támadás, itt válaszolok.
Nem akarom folytatni a vitát, ezt lezárásképpen írom, de privátban folytathatjuk, akkor legalább méltó választ tudok adni, és kertelés nélkül elmondhatom, hogy mi a véleményem rólad.
Nem azért válaszolok, hogy az enyém legyen az utolsó szó, de úgy érzem, ha nem válaszolok, az olyan, mintha elsunnyognék.
A pszichiáteri megjegyzéseidre nem reagálok, gondolj, amit akarsz.

Érdekes a gondolkodásod.
Ha én lmbtq propagandáról beszélek, akkor azt te összeesküvés-elméletnek titulálod, de azt írod, hogy rám valószínűleg hatnak a "homofób, rasszista propagandák”.

Neked vagy súlyos szövegértési problémád van, vagy szándékosan értetted félre azt, amit írtam.
Ha azt írtam volna, hogy ”egy politikai krimiben két néger” horgászott, az is rasszizmus lenne?
Vagy ha azt írtam volna, hogy ”egy politikai krimiben két fehér ember közösülése látható perceken keresztül”, az is az lenne?

Akkor neked átírom azt a mellékes megjegyzésemet arról, hogy miért mondtam le az előfizetést.
Mert nincs rajta olyan film, amiben legalább két férfi ne csókolózna!
Mikor én a 68 évem alatt olyat még sohasem láttam! De ma rengeteg filmben ez látható.
Hogy úgy mondjam a buzik felül vannak reprezentálva a filmekben.

Az az amerikai sorozat az elnökségért, a hatalomért való harcot, a Fehér Házi intrikákat mutatja be.
Van benne három szexjelenet.
Az egyikben a film két jelentős szereplője, (egy mexikói férfi, és egy amerikai nő) akik az elnök legközvetlenebb munkatársai esnek egymásnak, ahogy belépnek a szállodai szobába. A pasi a falhoz szorítja a nőt, és megcsókolja.
A jelenet 3 másodpercig tart.

A következőben egy ugyancsak fontos szereplő szeretkezik a feleségével, akivel nagyon megromlott a kapcsolata. Annyi látható, hogy a férfi felül van, a nő pedig alul. A takaró a vállukig felhúzva. A jelenet az események után kezdődik, a pasi legördül a nőről.
Ez a jelenet is 3 másodpercig tartott.

A harmadik jelenetben az egyik mellészereplő férfi szeretkezik a filmben semmilyen szerepet nem játszó férfi barátjával. Az egyikük a hasán fekszik a másik a hátán hasal, és nagyokat nyögnek.
Nincs rajtuk se ruha, se takaró, és derékig látszanak.
Ez a jelenet 3 percig tart, vagyis hatvanszor olyan hosszú, mint a másik kettő.
Később azt is megtudjuk, hogy óvszert sem használtak, (minek az, nem eshet teherbe) és az egyikük AIDS-es volt.

Nos én ezért írtam, hogy lmbtq propaganda.
Mert ez a jelenet egyáltalán nem passzolt a tizenvalahány részes sorozatba, amelyben nem volt egyetlen hasonló heteroszexuális közösülés ábrázolás.
Viszont az említett két úr kézen fogva andalgott az utcán, majd megcsókolták egymást.
Férfi, és nő között viszont nem volt ilyen jelenet a filmben.

Az a jelenet ocsmány volt, és gyomorforgató. Tudok róla, hogy van ilyen, csak nem akarom látni.
Ha ez szerinted nem propaganda, akkor nem ugyanazt értünk rajta, és akkor egyikünk rosszul ismeri a jelentését.

Amúgy tudom, hogy mindegy, hogy mit állítok magamról, mindenki olyanra festi magát, amilyenre akarja, de nem vagyok rasszista. Egyáltalán!
Azt, hogy négerek voltak, azért említettem, mert azok voltak. Mert ugye a propagandafilmekben halmozzák az élvezeteket.
Az nem elég, hogy buzi, legyen néger is, és legyen még beszédhibás is, és csak egy lába legyen.

”Senkit nem érdekelnek a nemi, faji, vagy vallási preferenciáid, megkímélhetnéd ezzel a közösséget, szerintem.”
Én ezekről nem írtam semmit. Nem is értem, hogy miért hoztad szóba.

Ha én fóbiás vagyok, akkor te is. Neked az a fóbiád, hogy az fóbia, ha nem akarok gusztustalan homoszexuális, anális közösülést nézni 3 percen át egy politikai filmben.
Ez nem fóbia, hanem felháborodás volt részemről.
Én nem a cselekedetet kifogásoltam, hanem a nyomulást.

”a keresést lehetetleníted el azzal, hogy ilyen faszságokat írsz be”
Miért lehetetleníti el a keresést?

Miért az a faszság, amit én írok, és miért nem az, amit te?
Nézd meg, hogy mennyit írtál az én egyetlen mondatos magyarázatomra, hogy miért mondtam le egy hónap után a Netflixet?
Miért érzed úgy, hogy az a fórumbejegyzés a tiéd, és valamiféle hatalmad van eldönteni, hogy ki, és mit írjon?
Olyat, ami a te értékrendeddel ellentétes, azt nem szabad írni, ugye?
Az fóbia, az összeesküvés-elmélet, ugye?

12:15-kor írtál egy dörgedelmes hozzászólást, aminek az a lényege, hogy nekem már meg sem lett volna szabad születnem, aztán
12:22-kor végre volt egy jó mondatod is, és elnézést kértél. Rendben, elnézem a tudatlanságodat!

Gondolom, ezután leittad magad, mert amit 14:43-kor írtál, ahhoz nagy bátorság kellett.
Azt mondják, mindenki magából indul ki.
Te valamiért, nagyon a szíveden viseled ezt a témát.
Nézd már meg, mennyit írtál egyetlen elejtett megjegyzés miatt?
Ez valami fóbia lehet nálad a heteroszexualitással szemben.
De nem ítéllek el miatta, mert nem vagyok se rasszista, se homofób.

Hozzászólások

Nehéz ezek után megszólalni, föleg ha nem szabad...

Lehet, hogy neked nem probléma, de az inkriminált megjegyzésed olyan egy normális fórumon (lehet, hogy ez nem az, vagy nem szeretnéd, hogy az legyen) mint az oviban a "pisi-kaki" vagy "pina-fasz" hangos kántálása az oviban.

Szerintem a legtöbb ember között nagyjából konszenzus is van ebben a kérdésben.

Például amit mindig megkapok, amikor felemelem a hangomat mondjuk a nácik ellen, hogy kommunista vagyok.

Én ezt a logikát nem tudom követni. Ezzel a téves logikával operál a jelenlegi kormány, ezzel mérgezi az elméket, ezért terjedt el a hívői között az a rengeteg téveszme, amivel mérgezik a közéletet szakadatlanul.

Ezek közé tartozik az inkriminált megjegyzésed is. Én tiszteletben tartom az érzékenységedet - ha nem is tűnik úgy - ez viszont nem egyszerűen csak arról szól, hogy neked felfordul a gyomrod, ha olyat látsz, hanem arról is, hogy attól is felfordul a gyomrod, ha egyáltalán létezik ilyen. Pedig létezik, és létezni akar. Ha ezt elfogadná a gyomrod, vagy nem lenne szükség rá, hogy megmutassák, vagy nem lenne téma. Vagy tehetsz úgy, mint én, amikor a buszpályaudvaron kértem egy kávét az egyik bódénál és a csaj beledobott valami tablettát, megkérdeztem, hogy az mi volt, mondta, hogy valami édesítő, erre kértem egy másikat tabletta nélkül. Kicsit meg volt sértődve, nem értette, de adott.

Szóval az előfizetésed lemondása után jöhetett létre az a bizonyos kategória a nyetflixen, szerintem azért, hogy ne mondd le, hanem messze elkerüld...

De lásd meg, hogy most egy olyan világot élünk, amiben lassan nem üldözik szégyenteljes kínzásokkal és nem taszítják ki a másik embert a társadalomból, aki valamiben más, mint a többség. Lehet másik irányba tolni a szekeret, de a kritikus tömeg már feltartoztathatatlanul viszi egy irányba a világot, badarság a tegnapba ragadni.

Nekem is számtalan bajom van a fejlődés irányával, de az egyenlőség fenyegetésének elterjedésével - ami alig fenyeget - nem számolok. Kíváncsi lennék, hogy az, hogy folyton az üldözöttek mellett szólalok fel mit mond rólam - azon kívül, amit a jelenlegi kormány mondat az agymosottakkal? Soha ne mondd egy agymosottnak, hogy agymosott. Ja, és nem feltétlenül azt illetném ezzel a jelzővel, aki nem ért velem egyet. Azt  már inkább nem, akinek a véleménye láthatóan a sajátja, és nem a jelen kormánypropaganda információcsöcseiből szívott mérget csöpögteti szerteszét.

Ezen a ponton szeretném megvédeni a "propaganda" szó becsületét, van neki nem pejoratív értelme is, de a mostani kurzusnak sikerült úgy bedrótozni az embereket, hogy az övétől eltérő vélemény az a gonosz propaganda, és támaggyákamagyarokat, az inkriminált tuggyukmi, és még számtalan egyszerű üzenet... tulajdonképpen elveti a sulykot, ha van is benne valami, komolytalanná válik, mert persze nem az a lényeg, hogy rámutasson egy esetleges problémára, hanem a birkák összeterelése. Így lőn aztán migránsválság, sorosgyurcsány, cigánybűnözés, művészek, tanárok, diákok, melegek, határozatlan neműek, transzneműek, nők  - polgárok kivéreztetése, üldözése, ellenségképpé formálása, semmibevétele. Na most akkor mi vagyok én ezek után? Se hús, se hal?

Bizonyára kommunista? És akkor mi lenne? Kell mindenáron valahova tartozni, húzni? Mert ha nem, akkor tőled se vitatom el.

Viszont az ellenzékkel is csak akkor értek egyet, amikor kritizálják a fenti pontokat. Nem vagyok hívő, és gondolkodásra képtelenné tett birkáknak gondolom a hívőket (amíg meg nem gondolom magam).

A belátásodra apelláltam, amikor szóvá tettem (lehet, hogy nem a legszerencsésebb formában) a megjegyzésed (szerintem) egy normális világban egyesekre sértő voltára szeretem volna felhívni a figyelmedet. És minden bizonnyal elbeszéltem mellette, kiragadtam a kontextusból, félremagyaráztam kedvem szerint, mert nem értettem meg, vagy inkább azért, mert kötekedni akartam?

Nem kedvelem a feljelentést, de van olyan fórum, ahol komolyan veszik a szabályzatba foglaltakat, és egy xenofób, lmbtq+fób rasszista megjegyzés miatt amúgy sok hasznos bejegyzéssel rendelkező témát vágnak a kukába. Marad a düh és az értetlenkedés.

Sok szónak is száz a vége, én őszintén remélem, hogy nem adnak teret az efféle megnyilvánulásoknak, de még inkább azt, hogy az emberek nem engedik be az ilyen mérgeket a fejükbe, vagy felülbírálják, mielőtt magukévá teszik. Mert kívülről kerülnek azok be, nem saját gondolatok. 

Belekeveredtem akaratlanul a Pride-ba, nem lenne semmi bajom vele - mert értem, miért van rá szükség - és felmerült bennem, hogy mennyi hallássérült ember megy majd a végén haza. Jó lenne, ha nem lenne szükség az ilyen akciókra, de nem sok reményt látok.

Bocsánatot kérek, hogy explicit kérésed ellenére belepiszkítottam a monológodba, de szerintem tanulságos lehet az idetévedt olvasó számára. Én az ilyeneket a fiókomnak szoktam írni, amit nem a nyilvánosságnak szánok.

A testi fogyatékossággal élőkre tett lebecsmérlő megjegyzésedet nem is kívánom kommentálni, hosszú lehet az a lista, ahol ezeket nyilvántartod... de ha már kiszabadult a palackból...

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Nehéz ezek után megszólalni, föleg ha nem szabad...

#1 Ne haragudj, de nem olvastam el.sad
Nem azért, mert nem szabad írnod, hanem azért, mert nem érdekel az az lmbtq propaganda, amit folytatsz.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Minden nélkül, tény

Semmi bajom a homoszexualitással, több ismerősöm is van aki ezen az úton jár.
Nagyon jó fejek, mondhatni picivel az átlag felett vannak intelligenciába.
és valamit jelez hogy a művészvilág, akik bőven az átlag felett állnak, és folyamatos a stressz, a mentális túlpörgés stb. ott %-os arányban sokkal nagyob a homoszexuálisok aránya mint a "köznép" körében.

Elfogadom hogy ez egy betegség ami genetikailag van kódolva az egyénbe és  csupán idő kérdése mikor jön elő.
Pl. egyik barátom akinek a házassága csodásan indult, szép feleség, 2 szép gyerek és 26 éves korába jött rá hogy nem ez az ő útja. Van akinél hamarabb, gyerekkorba eldől.

Elfogadom azt is hogy a nagy átlagtól el lehet térni, azzal semmi gond nincs.
DE! tól-ig határokon belül.  Azaz belemész egy kisebb kocsmai verekedésbe, pofozkodsz de megállsz egy ponton és nem fogod leszúrni vagy lelőni a haragosod. Mert AZ már átláp egy határt.

Ha valaki normálisan éli így az életét, senkinek semmi köze mi zajlik a falakon belül, akkor no problem.
És ezt sajnos áthágták, keményen.
Én még jártam a Budapest fesztiválra. Aztán megszüntették, indoklás: hangos, utána sok a szemét stb.
Majd néhány év múlva mitől lett hangos és szemetes az Andrássy út? Igen, a melegfelvonulástól.
Nekem ez a látvány idegen, irritáló. Nem baj ha valaki hülye, de ezt miért kell nagydobra verni, ez a hasonlat jutott eszembe.
Mielőtt nekem estek hogy előtte a Bp. fesztiválon én is ott voltam, igen de én nem azért!! hogy a hetero mivoltomat hangoztassam! Nagyon nem ugyanaz.

Zárszóként idézném egy sajnos már meghalt barátomat.
Homoszexualitás, oké. Semmi gond, ki kell tenni 5000-et egy szigetre és egy emberöltő múlva arra hajózni. Kihaltak mert a természettel, a fajfenntartással, a faj továbbvitelével és a szaporodással abszolút összeegyeztethetetlen. 
(bakker leírtam életem első 20 betűs szavát wink )

Mumorec, nem rossz téma ez, ráadásul erről tuti mindenkinek van véleménye csak maradjunk a cseverészés közben kultúráltak.

Értékelés: 

2.333335
Átlag: 2.3 (3 szavazat)

Minden nélkül, tény

#3

Jobb helyeken van egy külön részleg a tücsök-bogár részére. Az még hagyján, hogy egy  Mint telepítéséről folytatott diskurzusba belefolyik más op rendszerekről alkotott vélemény és tanácsadás, majd enyhén szólva túltengi magát, de amikor valamelyik résztvevő a fóbiáit szellőzteti meg ugyanott (lmbtqurva - szelemesnek gondolt formulával, majd megspékeli egy kis rasszizmussal, majd kicsit később desszertnek a testi fogyatékosokat is hozzávágja), akkor ne csodálkozzon, hogy esetleg nem megyek el mellette szégyenlős-elnéző mosollyal. Aki nem akar baszni, ne menjen kurvának, tartja egy dakota mondás, de lehet, hogy másként szól.

Szakemberek szerint a "homoszexualitás betegség" már rég meghaladott elképzelés. De mindegy is, hogy betegség, vagy sem, sokan a betegségekkel sem tudnak normálisan bánni. Én például a Tourett-szindrómásokat nem bírom, de azért nem bántanám. Betegség vagy sem, még a heteróknál sem a fajfenntartás az élet fő célja mindenképpen (csak ösztönszinten), és akkor ott van az a rengeteg gyermek, akiket valami beteges elképzelés miatt nem adnak örökbe nem heteró pároknak, inkább maradjanak intézetben, ahol normális heteró bácsi zsákmányolja ki őket szexuálisan, mert nem engedi magához azasszony, vagy megkívánta börtönszexet... Szóval van rendszerhiba ebben a kérdésben is bőven.

A fesztiválokat én is csak addig szerettem, amíg magam is röfögve dagonyáztam a saját és más hányásában, de egy ideje inkább a csendet és a tisztaságot siratom minden hasonló rendezvénynél. És abszolút mindegy, hogy a résztvevők szexuális identitása hova sorolható.

De miért propaganda egy filmben megjelenített aktus? Erre nem derült fény, pedig akkurátusan meg lett keretezve: Mellékszereplők, de valamiért a bőrszín főszerepet kapott a homoszexualitásukkal együtt a NÉZő SZEMÉBEN. Az, hogy ilyen előfordul a való életben is, nem kérdéses. Különféle bőrszínű, vallású, foglalkozású, származású, testsúlyú, korú, szagú, iskolai végzettségű, boldog és boldogtalan ember hoz létre szexuális kapcsolatot egymással, és most jaj, egy politikai trillerben mutogatják ezt! Na ez minimum lmbtqurva (idéztem) propaganda, megmondta Putyintól orbánon keresztül Trumpig mindenki, hát biztos úgy is van. És nem összeesküvés-elmélet, ó, nem. Kizárt dolog, hogy véletlenül van ott az a jelenet. Istenem, annyi jó film van, ahol csak derék fehér heteró keresztény férfiak tapogatják egymást, mint orbán és erdogan, a nők a konyhában és a hálóban, az n betűs rabszolgák szedik a gyapotot az elviselhetetlen kánikulában bús nóták közepette, miért nem tesznek egy nagy figyelmeztető jelet az ilyen felháborító filmekre, hogy rendes heterónak ne kelljen hánynia, ha egy pillanatra kiemeli a fejét az örök tegnapból?

Engem személyesen az is feszélyez, ha heteró pár csókolózik nyilvánosan, ha egyneműek lennének, valószínűleg ugyanúgy. De egy olyan világot tartanék üdvösnek, ahol senkit nem érdekelne a különbség.

Ha hagynánk élni a másikat is.

Több nő marad neked, mondják.

 

(bakker leírtam életem első 20 betűs szavát wink )

Van az 21 is.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Nekem sincs bajom

#3

Azzal, aki belém kötött, nem folytatom a témát, mert van egy szint, ami alatt nem állok le vitatkozni. Nem vitatkoznék egy hívővel sem isten létezéséről.
De neked válaszolok.

Nekem sincs bajom a homoszexuális emberekkel. Egyrészt SOK kollégám, SOK beosztottam is az volt, és sohasem éreztem rosszul magam velük, és sohasem néztem le őket.
Ahogy a cigányokat sem, és az ukránokat sem. (Nem az ukrajnai magyarokról beszélek, hanem azokról, akik egy mukkot sem tudtak magyarul) De volt néger, és valami ázsiai is köztük.
A néger szó Amerikában súlyos sértés, de nálunk, -nálam- nem az. Mi nem mondjuk, hogy színes-bőrű, vagy fekete.
Engem nem érdekel a woke, nagy ívben leszarom, és csak a wok-ot ismerem el.
Azt mondják nem cigány, hanem roma.
Nincs olyan magyar szó, hogy roma. Az az ő szavuk.
Ha van cigánypecsenye, cigánykerék, 100 Tagú Cigányzenekar, cigány vajda, akkor kell lennie cigányoknak is.

Ami a homoszexualitást illeti, nem azzal van baj, hogy létezik. Én bele tudok abba gondolni, hogy milyen szar érzés lenne, ha megőrülnék egy férfi segglyukáért de nem kaphatnám meg.

De ne akarják a buzik, vagy bárki más rám erőltetni a hajlamuk ünneplését!
Én fel vagyok háborodva amiatt a nyomulás miatt, ami itt pár éve folyik.
Azt most hagyjuk, mert nem akarok vitát gerjeszteni, hogy ez miért van, de az azért elmondom, hogy a prájdot nem a buzik pénzéből szervezik. Bár lehet, hogy az a vén fasz is buzi.

Nekem az a gondom, hogy ha szerveznének egy heteroszexuális felvonulást Budapesten, abból világraszóló botrány lenne, és bevonulnának az ENSZ-csapatok.

Ismerjük annak az amerikai nőnek a szomorú történetét, akit halálra vertek egy "A fehér életek is számítanak" tábláért.

De abban tévedsz, hogy a homoszexualitás betegség lenne.
Gondolom, tudod ki volt Alan Turing?
Abban az időben a ferde hajlamát betegségnek gondolták, és a törvény börtönnel fenyegette azokat, aki kiélték a hajlamukat. Ő a börtön helyett a gyógyszeres kezelést választotta, majd öngyilkos lett.

És a szaporodás, és a fajfenntartás idecitálása is tévútra visz.
Egy heteroszexuális kapcsolatban sem azért szexelnek a párok, hogy szaporodjanak.
Az, hogy valaki olyat tesz, ami neki jó, és a másik FELNŐTT is beleegyezett, rendben van.
Engem az sem zavar, ha bőrruhába öltöznek, és fojtogatják egymást.

De ha egy pasi, akinek a térdéig lóg a farka bemegy az óvodába, és a kislányokat az ölébe ülteti és simogatja, annak ott helyben le kellene vágni a tökeit, hisz neki nincs rájuk szüksége.

Én nem szoktam rosszat kívánni senkinek, de remélem, hogy nem az én kis unokámat ülteti az ölébe egy olyan se nem férfi, se nem nő, hanem azokét, akik védik őket, és remélem, nem az én fiú kis unokámnak lesz az első szexuális élménye az, hogy egy lóbaszó barom megismerteti vele az anális gyönyöröket, hanem azé, aki a védelmébe veszi őket.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Minden nélkül, tény

#3 De rossz. Rossz, mert nem ez a fórum célja. Figyelmedbe ajánlom a Fórum szabályzatának a moderációról szóló részét.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

lmbtq propaganda

Először ennek az egésznek semmi keresnivalója egy szakmai fórumon.

A másik, ha nem tetszik, akkor minek nézel ilyen szennyet? És még fizetsz is érte! Vagy ha fontosnak tartod, akkor miért nem írod ezt a készítőnek? Itt biztos senki nincs, aki ezt fel tudná oldani.

Harmadszor:

Ez a jelenet 3 percig tart, vagyis hatvanszor olyan hosszú, mint a másik kettő.
Később azt is megtudjuk, hogy óvszert sem használtak, (minek az, nem eshet teherbe) és az egyikük AIDS-es volt.

Nos én ezért írtam, hogy lmbtq propaganda.

Nekem meg erről az jön le, hogy ellenpropaganda. Látjátok gyerekek, így jártok, ha fajtalankodtok. Vagy ne adj isten, látjátok gyerekek, a fehérek normálisak, míg....

Miért mindig ugyanaz jut az eszedbe?

Végezettül: Én a Discovery Science-t nézem, a világ emberi dolgaiban nem vagyok annyira tájékozott.

De ami az Univerzumot illeti, képzeld, ott is a feketék a legalja játékosok, mindent összeharácsolnak, beszívnak, még a fényt is, és képesek a teret is időt úgy meghajlítani, hogy kifele ez lassúnak látszódjon, nehogy feltűnjön valakinek.

És mi más lenne ez, mint a mértéktelen fogyasztás propagandája!

 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Linux és Mint meg ami ahhoz valahogy kapcsolódik

#4 Ezt egyszer én is felvetettem egy a Linux, és a számítástechnika világától távol eső diskurzus kapcsán, amikor a politika volt a téma. És valaki azt írta, miért ne lehetne erről vitázni? Nem tiltja a szabályzat.
És valóban úgy van. Szerintem például a rock sem kapcsolódik a Linuxhoz.
Vagy a "csak, ha valami egyebet akarsz mondani" sem.

Csak egy mondatot idézek a szabályzatból:
Az oldal moderációs alapelve, hogy törlünk minden olyan bejegyzést és hozzászólást, amely:
"Politikai, vallási, nemzetiségi ellentéteket szít, bármely közösségre, csoportra, társaságra vagy szervezetre nézve sértő."

Ebből az derül ki, hogy lehet róla beszélni, csak ne legyen sértő.
Az biztosan sértőnek számít, ha a melegeket én buzinak hívom.
De hogy is van ez? Majd valaki megmondja, hogy hogyan kell nevezni a fajtalankodókat?
És ha nem azt a személyes névmást használom, amit a hülye kis picsa, vagy pöcs aznap megkíván tőlem, akkor kirúgnak az állásomból.
Mi még nem tartunk itt,

A fenti mondat amúgy elég értelmetlen. Hogy lehet politikáról úgy beszélgetni, hogy ne szítana ellentétet?

Ami pedig azt a mondatodat illeti, hogy " ha nem tetszik, akkor minek nézel ilyen szennyet?", csak elismételni tudom.
Az a jelenet teljesen nem odaillő módon derült égből villámcsapásként jelent meg egy politikai filmsorozat egyetlen epizódjában. A film, az amerikai elnök, és környezetéről szólt. Miből gondolod, hogy szenny volt?
Nyugodt lehetsz, hogy ha véletlenül elkezdek nézni egy olyan filmet, amiről menet közben kiderül, hogy szenny, akkor nem fogom tovább nézni.
De nem vagyok mazochista, hogy azért ne nézzem tovább a sorozatot, mert volt benne egy ilyen jelenet.
Ami meg a gyerekes ötletedet illeti, hogy írjak a készítőnek...
És hagyjál már azzal, hogy ha ilyet mutatnak, akkor az ellenpropaganda!
Ezt te sem gondolod komolyan.
Hogyha egy fiatal ilyet lát, akkor nem próbálja ki kíváncsiságból?
Épp ez benne a veszély. Az ember egy majom, és a legalapvetőbb tulajdonsága az utánzás.
Vagy úgy gondolod, azt gondolja a kis srác, hogy a lányokhoz nem merünk odamenni, próbáljuk ki egymásközt, aztán meghallja, hogy az AIDS-et emlegetik, akkor letesz róla?
Ha ez úgy lenne, elég lenne megmutatni a gyerekeknek egy dohányos tüdejét, és senki nem szokna rá többé.

Ti már tényleg nem tudtok gyerekfejjel gondolkodni? Nem tudjátok beleélni magatokat egy lázadó, útkereső, szexuális identitásában bizonytalan fiatal lelkivilágába?
 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Linux és Mint meg ami ahhoz valahogy kapcsolódik

#5 "A fórum elsődleges célja, hogy a Linux Mint-tel kapcsolatos kérdéseit bárki feltehesse"
Ebben nem szerepel az, hogy csak Linuxról folyhat a diskurzus.

Most kaptam egy jó tanácsot, ha nem teszik a szenny, ne nézzem a filmet,
Én nem olvasom el azokat a bejegyzéseket, amik a rockról, meg a játékokról szólnak.
De nem mondom, hogy hagyják abba, mert nincs köze a Linuxhoz.

És nézd meg mi lett abból az ártatlan magyarázó megjegyzésemből!
Azért ártatlan, mert eszembe sem jutott, hogy arra valaki reagálni fog.
Úgy éreztem, meg kell magyaráznom, miért csak egy hónapig fizettem rá elő, és eszembe sem jutott erről a témáról itt értekezni. De folyamatosan kénytelen vagyok válaszolni, mert újabb, és újabb hozzászólások érkeznek hozzá.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Szabályzat és válaszolási kényszer

#5.1
Lehetne a szabályzat rövidebb is:
Légy jó! Emellett az Linuxmint.hu moderátorai fenntartják a jogot, hogy bármilyen bejegyzést, hozzászólást előzetes vagy utólagos tájékoztatás vagy magyarázat nélkül töröljenek.
Ideális esetben talán ennyi is elég lenne. :-)
Szerintem ha a linuxmint.hu oldalra látogatsz, akkor te is arra számítasz, még akkor is, ha halvány lila gőzöd nincs róla, mi az a linuxmint, hogy linuxminttel és a hozzá kapcsolódó dolgokkal fogsz találkozni. Valamennyi OFF bizonyára belefér, de mint tudjuk a kivétel erősíti a szabályt.

De folyamatosan kénytelen vagyok válaszolni, mert újabb, és újabb hozzászólások érkeznek hozzá.”
Egy fittyfenét vagy kénytelen. Felnőtt, szabad ember vagy, ha akarsz válaszolsz, de bármikor elengedheted a témát és a reá érkező válaszokat figyelmen kívül hagyhatod.
Én most akartam neked válaszolni. :-)

Jó éjt!

 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Szabályzat és válaszolási kényszer

#5.1.1 Oké, akkor nem válaszolok neked. :-)
Annyit azért még elmondok, hogy ezt a katyvaszt nem én kavartam, nem én fújtam fel.
De azt ne kérd tőlem, hogy a nekem szegezett kérdésekre, és vádakra ne válaszoljak.
Te is válaszoltál, pedig téged nem bántott senki.
Megtehetném, hogy nem válaszolok, ahogy egy évig nem is szóltam hozzá.
Felnőtt, szabad ember vagyok, bármikor elengedhetem a témát és a reá érkező válaszokat figyelmen kívül hagyhatom, de nem akarom. Már leírtam az okát, az olyan lenne, mintha azért hallgatnék el, mert elismerném, hogy rosszat tettem, és elsunnyogok.Te is hozzászóltál, mert fontosnak érezted, pedig sejthetted, hogy válaszolni fogok rá.
És ha Te most erre nem válaszolsz, biztosan lesz valaki, aki beleköt az egyik névelőbe, amit most írtam.
And the show goes on.

De igazad van, hogy itt csak a Linuxról kellene beszélni, és például nem a rockzenéről.
Te tudod legjobban, hogy egy másik fórumon a https://linuxmint.hu/forum/linux-kedvelok-es-a-rock 2019 december óta biztosan nem érhetett volna meg 1 K hozzászólást.
Ha itt olyan szigorúak lennének a szabályok, ez a Fórum már régen megszűnt volna.

Ezen a fórumon biztosan nem lehetne kitárgyalni más témákat.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
devil képe

???...

Kéretik nem hozzászólni!

.és ez a ostobaság már régen leporog...

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Akkor összesítem:

Akkor összesítem:

Nem vagyok náci, csak náci propagandát fújok.

Nem vagyok homofób, csak lekurvanyázom az egész nemheteró világot. De vannak homo barátaim.

Nem vagyok rasszista, csak úgy nevezem az én túróbőrszínemtől eltérőeket, ahogy tudomásom szerint is sértő.

Nem vagyok náci elméletek követője, csak ne mutogassanak nekem testi fogyatékosokat, maradjanak a négy fal között. Semmiképp nem nézem meg ezt a filmet.

Nem vagyok antiszemita, csak a kis pökhendi nagyvezértől tanult burkolt módon adok hangot a Cion Bölcseibe és az Én harcomba oltott véleményemnek a zsidókról. Ja, és van zsidó barátom.

Nem vagyok hülye (gondolkodni, ha minden csapból az én véleményem folyik.)

Engem nem érdekel, hogy összevissza beszélek, a lényeg, hogy igazam van, és kész.

És legnagyobb örömömet abban lelem, ha széttúrhatok egy szakfórumot.

Beidézem a szabályzat idevonatkozó részét (dicséretes, megveregetem a vállamat):

<<Csak egy mondatot idézek a szabályzatból:
Az oldal moderációs alapelve, hogy törlünk minden olyan bejegyzést és hozzászólást, amely:
"Politikai, vallási, nemzetiségi ellentéteket szít, bármely közösségre, csoportra, társaságra vagy szervezetre nézve sértő.">>

Majd elmagyarázom, hogy szerintem miért nem érvényes rám, vagyis a kijelentésemre:

mert ugyebár a meleg=buzi=fajtalankodó. És nehogymá megmongyák, minek nevezzem őket!

Nehogy már azon a néven kelljen neveznem, amit:

<< a hülye kis picsa, vagy pöcs aznap megkíván tőlem,>>

Mondjuk nevezhetném homoszexuálisnak, de az olyan pc (fújj. de nem a personal computer, hanem a political correctness) és woke (jól tájékozott, naprakész a világ történéseiből.) Ezeket meg tuggyukik találták ki, nemde?

Egyszóval ragaszkodok az örök tegnaphoz, és ki is akarom élni. Persze csak a rám nézve hasznos és kellemes részeihez, jobbágy azért ne legyek, vannak arra mások.

Nem elég nekem a négy fal között fittyet hányni az imént idézett szabályzatra, hanem szeretném odaszórni a sok buzinak az orra alá a lelki szennyemet, hadd szörnyülködjenek a kis rózsaszín csipkés lelkükkel, amúgy is csak egymás segglyukát bámulják naphosszat nyálazva, nemdebár?

Ez a másik, hogy szerintem a buzik elepednek egy segglyukért, mást nem is tudnak, csak folyton dugni.

Mondjuk a másik hülye folyton azt próbálja megértetni velem, hogy ők is emberek, nem redukálhatom őket csupán a szexualitásra - amint a heterókat sem - hogy talán egyesek már nem is szexelnek egymással, csak együtt élnek, mert szeretik egymást, vagy már nem, de összeszoktak - de engem nem téveszt meg, megvan a jól (ezer milliárdokkal - a mi pénzünk) megalapozott véleményem.

<<lmbtqurva>>

Na jó, ha nem is az enyém, magamévá tettem, mert alap, hogy az állami propaganda azt mondja, amit én gondolok. A jelenlegi, de talán az azelőtti is.

Nem merül fel bennem, hogy a homoszexualitással szemben a fóbia valóban betegség, és lehet segítséget kérni, nem, inkább tálcán viszem a fóbiáimat a sétálóutcában, és felkínálom boldog-boldogtalannak, de ez a sok hülye nem kér belőle. Csak néhányan, de azok is csak kapzsiságból, mert kiderül, hogy már van nekik...

 

Minden hasonlóság a véletlen műve. Vagy mégsem?

Akinek nem kabátja, ne vegye magára.

Peace!

(Mert nem vagyok háborúpárti - de nem úgy, hanem igazából.)

 

 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Akkor összesítem:

#7 Mint már mondtam, van egy szint, ami alatt nem állok le senkivel vitatkozni.
Ez az a szint.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Akkor összesítem:

#7.1 Akkor megnyugodhatunk, hogy a nyílt homofób és rasszista megnyilvánulás után a burkolt antiszemitizmus az alsó határod.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Akkor összesítem:

#7.1.1   Nem tudlak követni.
Miféle burkolt antiszemitizmusról beszélsz?
Ez persze csak költői kérdés, ha tudod, mit jelent.

Volt egy nagy tudású szomszédom. Ezredes volt, és jogász.
Volt egy mondása, ha békaemberekkel kellett vitáznia.
Zokni agyú embereknek hívta őket.
Szerintem roppant találó, és sokkal szalonképesebb, mint az, hogy azt mondjuk, hogy valakinek az értelmi képessége a béka picsája alatt van.
De én nem vagyon ennyire finnyás, nekem megfelel ez utóbbi meghatározás is.

Azon egyszerűen túlteszem magam, hogy 27 hónapja regisztráltál, és ezalatt több, mint 7-szer szóltál hozzá, amiből 3 fórumbejegyzést tudhatsz magadénak, mert már a legelsőben kiválóan jellemezted magad, amit a neveltetésem tilt, hogy elismételjek.

Egy héttel ezelőttig mindössze két hozzászólásod volt a több, mint 2 év alatt..
Ez nyilvánvalóan feljogosít arra, hogy úgy érezd, itt mindennek a te szájízed szerint kell történnie.
Ezzel nincs bajom, ez csak jellemhiba.

De azért kezdtem hozzá ennek a blognak az írásához, hogy ne pofázzon hozzá az, aki miatt írni kezdtem.
Elismétlem neked az első három mondatot:
„Ez egy blog. Kéretik nem hozzászólni! Főleg annak, akinek szól.”
Alaphelyzetben egy blogban az ember elmesél valamit, amit nem vitat meg másokkal.
Te szóvá tetted, hogy én miért pofázok bele a fórumtémádba, ami amúgy normális dolog, én viszont hiába kértem, hogy TE ne pofázz bele a blogomba.
Mindenki más, hozzászólhat, az nem zavar, de ha te pofázol bele, az már igen.
 

Megígérem neked, hogy soha többé nem írok neked, és nem reagálok semmilyen személyes megjegyzésedre, és cserébe csak annyit kérek, hogy te se írj nekem.
Úgy is mondhatnám, hogy foglalkozz inkább a pöcsöddel, de persze nem mondom, hisz lehet, hogy nincs.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

A blog az mi?

A költő kérdésére:

"Azt most hagyjuk, mert nem akarok vitát gerjeszteni, hogy ez miért van, de az azért elmondom, hogy a prájdot nem a buzik pénzéből szervezik. Bár lehet, hogy az a vén fasz is buzi."

Nyilván nem vagyok olyan jól értesült, és összeesküvés-elmélet fogyasztó, mint te. Mivel nem részletezted, feltételezem, hogy a sorosgyurcsány első tagjáról van szó, de én is tévedhetek néha.

Ha nem akarsz választ, sírd a párnádba a bánatodat, megígérem, hogy nem reagálok rá.

Azt hiszem, elegendően rávilágítottam, hogy mi az, ami szerintem a szabályzatba (és nem utolsósorban a jó ízlésbe) ütközik, nem akarom minősíteni az érveim fogadtatására nem fogékony elmét, vagy annak kinéző valamit - a többi mellébeszélés, fölösleges sértegetés, csak téged minősít. Elfogyott az érv, jön a személyeskedés.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve