Joggal vagy szabad!

rumcajsz képe

Kedves Mindenki!

Sziasztok. Nyitok blogot, mert, ahol hozzászóltam volna két helyen (látom, nem egy helyen megy „ez”, hanem kettőn), nem lehet.

Itt és itt, személyes levelezésből lett idézve. Nincs benne a Linux Mint Magyar Közösség szabályzatában, hogy ezt nem lehet, csak az illem tiltja. És az is fontos, hogy ki tette. Akkor egy idézet:

Az hogy bohócnak érzed magadat, azt elsősorban magadnak köszönheted.

És még egy:

Egyszerűen nem tudtad megfelelően kezelni a konfliktusokat, mint ahogy most is történt. De a tanácsaimat akkor is megosztottam veled, ezzel kapcsolatban, nem ismételném magamat. Felnőtt ember vagy.

Na most, én nem azt látom, hogy felnőtt emberek vitáznak. A felületes szemlélő azt is mondhatja, két bohóc vitázik. Az egyik ennek a fórumnak a vezetője. A linkelt hozzászólások úgy lettek megtéve, hogy a nevezett személy ki van tiltva, nem tud válaszolni. Mindez azután, hogy ugyanő ma 09:04-kor kapott egy e-mailt (egy hete küldött levére), amire ma 10:36-kor válaszolt..., azaz, a válasz meg sem lett várva . Még egy idézet:

Kevesebb indulattal többre jutsz.

Mondja a bagoly a verébnek.

Sok sikert linuxmint.hu, köszi a halakat!

Üdvözlettel / Best Regards:

kimarite

Ui.: ezt sem társalgásnak szánom (annak ott volt az e-mailem). Ugyanez érvényes:
A hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi. Ez egy bejelentés, és nem társalgás.

Joggal vagy szabad!

Hozzászólások

devil képe

.ezt kimarite velem is

.ezt kimarite velem is megtette pár éve.letiltott,majd a saját nickemen saját magammrol irt hulyeségeket,minden dokumentalva van.a legrosszabb az volt,hogy nem tudtam ezt sehova megirni e-mailben,és bejelentkezni sem tudtam más néven.mert itt minden kimarite kezében van.ez abban az idoben sok ember kedvét elvette.nem vitatom kimarite hozzáértését,viszont megkérdojelezem emberi viselkedését.vesziteni nem tud.ennek ellenére a vezetoség tejhatalmat ad neki mások megalázásához.az emberi jogok megsértéséhez,azzal,hogy még védekezni sem tudsz,mert le vagy tiltva.és ahogy nézem ez az évek alatt sem változott.

most elmondom a forgatokonyvet,ismét letilt,és a sajat nickemen onmagatol bocsanatot kér.

ha esetleg valakit érdekel a rajtam ért sérelem,elkuldhetem a bizonyitékot.és most vulgáris kifejezést fogok használni,le se szarom,hogy ismét onkényesen le fog tiltani.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kami911 képe

.ezt kimarite velem is

#1 Amíg betartod a szabályokat szerintem nem érhet retorzió. Akkor sem ha nem egyezik a véleményünk. Ha nem tartod be a szabályokat, akkor figyelmeztetések után tiltás lesz. Nem akarok itt nagy tisztogatást, csak normális hangulatot.

Kimarite sokat segített a múltban, és úgy gondoltam jó döntés fórum moderátorrá megtenni, ha már ilyen ismert itt a neve és ilyen sok munkája van a fórumon a segítségnyújtásban. Azzal viszont nem számoltam, hogy mindenféle indokkal kerget el innen embereket és szerintem rosszul kezeli a konfliktusokat. Sajnos nekem nincsen elég időm a fórumot is managelni, így örülnék ha mindenki rendesen viselkedne. Szeretném, ha ez a hely egy segítő hangulatú, nagyszerű hely lenne, a kezdők és haladók támogatására. Amúgy is az a célom, hogy inkább ez a fórum pörögjön, mint a Facebook. Itt jobban kereshető, tematikus a problémamegoldás. Jó fórumozást!

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
devil képe

.ezt kimarite velem is

#1.1 .figyelmeztetés nem volt,csak letiltás...és sértés,a saját nevemben,amit nem én irtam.szakmai tudasat nem kérdojelezem,de mint ember,és emberi tulajdonságai megegyeznek a nulla alatti értékekkel.és ezt nektek is figyelembe kéne venni,tovabba a tejhatalmi jogokat a forummal kapcsolatban megvonni.ez a forum veszit a szinvonalabol...

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
devil képe

.ezt kimarite velem is .ezt kimarite velem is

#1.1.1

#1.1.1 https://ibb.co/gMVntvN

...eldontheted,ezt nem én irtam a nevemben,ezt kimarite irta...szerinted normális???...szerintem NEM...

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Azt mondja már meg valaki

mert vagy tök vagyok vagy öregszek és a felfogóképességemmel komoly bajok kezdenek lenni,
a Viberes bejegyzés alatt min vesztek össze.? Mert én nem látok semmi sértőt.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Azt mondja már meg valaki

#2 "Volt ott nagy adok-kapok, még tán valakit szemen is köptek! Ha Brúszlí ott lett vóna végük van!" Ismeretlen diák álláspontja a 2. VH-ról

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Azt mondja már meg valaki

#2.1 Akkor cenzúrázva lett és lemaradtam mert én csak összvissz 3 hsz.-t láttam az indító bejegyzésen kívül.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Azt mondja már meg valaki Azt mondja már meg valaki

#2

#2 Van ott valami gerinctöréses vélemény is :(

A két tag közt már sok idő óta nem túl jó a viszony, nem az első ilyen, vagy hasonló csörte.

Nagyon sajnálatos, hogy ennyire eldurvult a légkör, sok normális tag passzív lett (azt nem tudom, hogy el is ment, vagy csak olvasási módba kapcsolt) így a színvonal és forgalom is leesett.

A probléma már legalább öt éves, sőt szerintem több is. Öt éve én is panaszkodtam kami-nak, de kb. ugyanaz lett a válasz, amit most mond: nincs ideje, és... Ami érthető is, de sajnos ide jutott a fórum, mert nem volt komoly kontroll. Egy jobb világban müködhetne így is, de sajnos nem ideális világban élünk. :(

Ami "biztató", hogy máshol sem sokkal jobba helyzet, nagyon kevés kultur hely van már csak.

 

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (2 szavazat)