Megérkezett a HandBrake 1.7.3

kami911 képe

A HandBrake 1.7.3 a harmadik hibajavítási frissítés a nyílt forráskódú, ingyenes és többplatformos videóátkódoló szoftvernek a legújabb stabil HandBrake 1.7 -es sorozatához GNU/Linux, macOS és Windows rendszerekre.

A HandBrake 1.7.2 körülbelül hat hete jelent meg, és a nemrég megjelent HandBrake legújabb, 1.7.3 verziója számos frissítést és javítást hozott összes platformra. A frissítés elsősorban a formázás, az FPS értékének helyes érzékelése, valamint a feliratok kezelésének területén hozott változásokra összpontosított. Nézzük részletesen, hogy milyen újdonságok és javítások várnak ránk:

Általános javítások:

  • A naplókban a timestamp-ek formázásának vezető nullákkal történő javítása.
  • Különböző hibajavítások és fejlesztések.

Videó:

  • Megoldott egy olyan problémát, ami esetlegesen helytelen forrás FPS értékének érzékeléséhez vezethetett.

Feliratok:

  • Megjavították a tx3g-től SSA feliratokra való konverziót.

Linux:

  • Javították az „Összes fájl” lehetőséget a megnyitás ablak szűrőjét, hogy valóban minden fájlt megjelenítsen.
  • Javították egy problémát, ami esetén az új alapértelmezett hangpálya hozzáadása automatikusan -20 dB-ra állította a hangerőt.

A további újdonságokról, ami a kereskedelmi rendszereket érinti, itt tudhat meg további részleteket.

Fontos megjegyzés: Mindig győződj meg róla, hogy a legfrissebb verziót használod a legjobb teljesítmény és biztonság érdekében. Ezek az újítások és javítások együttesen teszik a HandBrake 1.7.3-at a legstabilabb és legjobban működő verzióvá minden platformon. Ha még nem frissítettél, érdemes mielőbb frissítened a legjobb felhasználói élmény érdekében.

A HandBrake 1.7.3 már letölthető a hivatalos webhelyről Flatpak alkalmazásként, amelyet gyakorlatilag bármilyen GNU/Linux disztribúción futtathat. A HandBrake-et a Flathubból is telepítheti.

A Linux Mint Szoftverkezelőjéből már elérhető a legújabb verzió.