Hőstett helyébe hős játékot várj

kami911 képe

Az fheroes2, a Heroes of Might and Magic II rajongói számára készített remek újraimplementáció, továbbra is fejlődik és frissül. A legújabb verzió, a 1.0.12-es kiadás számos izgalmas újdonságot és fejlesztést hozott magával. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb változásokat:

Ez a nyílt forráskódú, a nulláról írt multiplatform projekt célja, hogy reprodukálja az eredeti játékot, jelentős játékmenetbeli, grafikai és logikai fejlesztésekkel (beleértve a nagy felbontású grafika támogatását, a javított AI-t, számos javítást és UI-fejlesztést), új életet lehelve az egyik legaddiktívabb körökre osztott stratégiai játékba.

Főbb változások a kiadásban:

A fheroes2 legújabb verziója, a 1.0.12, számos izgalmas újdonságot és fejlesztést tartalmaz, amelyek még jobb játékélményt kínálnak a rajongóknak. Az új frissítés kiemelkedő funkciói közé tartozik az AI védelmi taktikáinak javítása, az összes kalandtérképes tárgy hozzáadása az Szerkesztőben, több nyelvi fordítás frissítése, valamint általános játék teljesítményjavítások.

Kiemelt frissítések:

  1. Az AI védekező taktikái és a megadás logikája fejlesztésre került a csatákban, így még kihívást jelentőbbé válik az ellenfél elleni küzdelem.

  2. A Szerkesztőben mostantól elérhetővé vált az összes kalandtérképes tárgy (Adventure Map objektumok), amelyekkel a fejlesztők munkálkodhatnak.

  3. Az AI teljesítménye különböző nehézségi szinteken és az Adventure Map logikájában is finomhangolásra került, hogy még inkább élethű és kihívást jelentő legyen az ellenfelek elleni küzdelem.

  4. Több UI párbeszédablak frissítése történt, továbbá általános játék teljesítményjavítások és új fordítási frissítések is érkeztek.

  5. Az előző, 1.0.11-es verzió óta több mint 50 hiba lett javítva, ami tovább finomítja és stabilizálja a játékot.

Az új frissítés a fheroes2 rajongóinak széles köre számára kínál új lehetőségeket és fejlesztéseket, így még élvezetesebbé téve ezt a klasszikus stratégiai játékot.

Teljes változási napló:

A változások részletezése itt található.

Az fheroes2 1.0.12-es verziója letölthető a hivatalos weboldalról, és a rajongók a fejlesztők által végrehajtott rengeteg fejlesztésnek és javításnak köszönhetően tovább élvezhetik a Heroes of Might and Magic II világát. Ne hagyja ki ezt az izgalmas frissítést, és merüljön el újra ebben a kihagyhatatlan fantasy világban!

Az fheroes2 honlapja, a projekt a GitHub-on.

Letöltés:

További platformok >

Mivel a játékhoz szükség van a Heroes of Might and Magic II adatfájljaira, szükség van egy eredeti példányra is. A Heroes of Might and Magic II egy példánya könnyen beszerezhető a GOG-on, vagy az Ubisoft Store-ból.