Új év, új Kodi

A médiarajongók között Kodi kiemelkedő program. Ez egy ingyenes és nyílt forráskódú médialejátszó, amely arról híres, hogy képes számos médiaformátumot és forrást támogatni, felhasználóbarát felülettel és kiterjedt testreszabási lehetőségekkel párosítva. Legújabb kiadása, a Kodi Foundation által kifejlesztett Kodi 20.3 „Nexus” újabb, nagy adag javításokat hoz, amelyek örömet okoznak azoknak, akik különféle eszközökről szeretnék rendszerezni és elérni médiagyűjteményeiket.

Figyelemre méltó frissítések a Kodi 20.3 „Nexus”-ban

A legújabb verzió, a Kodi 20.3 „Nexus” nem biztos, hogy úttörő funkciókat vezet be, de néhány javítással és finomítással jelentősen javítja a felhasználói élményt.

A kiadás a hibák kiküszöbölésére és a platform stabilizálására összpontosít, simább és megbízhatóbb felhasználói élményt biztosítva. Íme az új kiadás legfontosabb részei:

  • Estuary Enhancements : Az alapértelmezett felület, az Estuary számos javításon ment keresztül, beleértve a kezdő kategóriák fókuszpozíciójának fejlesztését és a számlálócímkék igazítását.
  • Javítások a játékhoz/lejátszóhoz : A vezérlők nem megfelelő hozzárendelése a játékportokhoz az Android-felhasználók számára megoldódott. A 10 bites kijelzővel rendelkező Windows-felhasználók többé nem fognak kék/rózsaszín elmosódott színekkel szembesülni.
  • Általános fejlesztések : A Kodi 20.3 „Nexus” számos ismert problémát megold, beleértve a DVD-lejátszási javítást a leválasztott meghajtókhoz, a megoldást a CPluginFile végtelen ciklusaira, valamint a helyi menükben megjelenő memóriaszivárgások kijavítására.
  • Zenei könyvtár : A zenei könyvtár mostantól automatikusan helyreáll a megszakított tisztítási folyamatok után.
  • Platformspecifikus javítások : Minden platform, az Androidtól a Windowsig, különös figyelmet kapott, olyan problémák megoldására, mint a hangszinkronizálás, a lejátszási hibák és az összeomlások.

Pontos kiadásként ez a frissítés zökkenőmentesen telepíthető bármely meglévő Kodi 20.x telepítésre. Elővigyázatosságból azonban először is ajánlott biztonsági másolatot készíteni a meglévő felhasználói adatokról, különösen akkor, ha lényegesen régebbi verzióról frissít.

Végül vedd figyelembe, hogy a Kodi 20.3 „Nexus” telepítése platformonként eltérő. Az Android-felhasználók fokozatos bevezetést tapasztalnak, hogy a következő héten frissítésként megkapják a legújabb kiadást.

Továvvi infóért nézd meg a projekt letöltési szakaszát, és ha tetszik szerezd be a Kodi-t a hardveredhez. Itt olvashatsz bővebben az összes újdonságról.