Thunderbird 115: javítsa meg a betűméret- és sűrűség-problémákat

kami911 képe

Szupernova. Ez a neve az ismét lendületet kapó Thunderbird levelezőkliens, alaposan megújult friss verziójának. Ha a nemrégiben frissítette a Thunderbird levelezőklienst a 115-ös „Supernova” verzióra, és észrevehette, hogy kisebb a betűméret, vagy az elrendezés túl sűrű. Azonban ennek nem kell így lennie. Egyszerűen megváltoztathatja a betűtípust az alkalmazás menüből, hogy elérje az ideális betűméret-beállítást, a betűtípus méretét globálisan változtatva a +/- gombokkal.

Ahogyan azt a fenti animált GIF mutatja, ezek a lehetőségek:

  • Állítsa be az Ön ízlése szerint a sűrűséget: Kattintson a ≡ -ra → Sűrűség. Majd kattintson a „Laza” lehetőségre, hogy növelje a Thunderbird felhasználói felület elemeinek méretét, vagy kattintson a „Sűrű” lehetőségre, hogy csökkentse a méretüket.
  • Állítsa be az Ön szükségleteinek megfelelő betűméretet: Kattintson a ≡ -ra → Betűméret. Kattintson a „+” gombra a betűk méretének növeléséhez, vagy kattintson a „-” gombra a betűk méretének csökkentéséhez.

Ha valamiért ezek a megoldások nem oldják meg a betűméretproblémát, akkor lehet, hogy egy ismert problémába ütközött. Ez akkor történik, amikor a betűméret valamilyen nem támogatott tulajdonság miatt kerül vissza kisebb méretbe, akár közvetlenül, akár egy kiegészítő segítségével elvégzett beállítás miatt.

További részletes információkat találhat a technikai problémák javításával kapcsolatosan a Thunderbird támogatási cikkében. Látogasson el erre a linkre ami a TopicBox-ra vezet, és kattintson a "Csatlakozz a beszélgetéshez" gombra!