YouTube, FreeTube

Fórum: 

Két-három hete vettem észre, hogy a FreeTube-on jónéhány klip lejátszása nem lehetséges, mert villog a kép, vagy karikázik hosszú ideig a lejátszó. Kiderült, hogy a Google ezzel bünteti azokat az alkalmazásokat, amelyek megpróbálják kikerülni a reklámokat, ugyanis a FreeTube eddig reklámmentesen lejátszhatta a videókat, de ennek már vége – ugyanígy jár a többi olyan alkalmazás is, amelyik eddig reklám nélkül játszhatta le a klipeket/videókat.

zmintzoltan képe

YouTube, FreeTube

FreeTube AppImage esetén nem tapasztaltam eddig semmilyen szaggatást. De a reklámblokkolók elleni Google fellépésről én is hallottam.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

YouTube, FreeTube

#1 Előbb-utóbb nálad is jelentkezni fog a jelenség. Vannak olyan klipek, amiket lejátszik a FreeTube, de van jónéhány olyan, amiket nem -- talán a népszerűbbeket blokkolja a YouTube. Nekem az előzményekből kiválasztottak közül nem mindegyiket játssza le (pl. MonaLisa Tweens, Atomic Kitten, Shania Twain).

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
csuhas32 képe

YouTube, FreeTube

#1.1 Nekem a freetube_0.19.1_amd64.deb csomagból telepített FreeTube-bal a https://youtu.be/pykpO5kQJ98 nem indult el a viszont a

./freetube_0.20.0_amd64.AppImage https://youtu.be/pykpO5kQJ98

simán indul.

Kitalálnak valamit az egyik oldalon, aztán arra meg válaszolnak a másikon.
Tudsz egy konkrét linket adni, hogy nálad mi nem indul? Hátha neked is elég lenne a legfrissebb AppImage, vagy a legújabb DEB csomag.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

YouTube, FreeTube

#1.1.1 Például ez jó ideig villog, aztán karikázik: Atomic Kitten - The Tide Is High
Ugyanez történik ennél is: Shania Twain - You Win My Love
De nem csak a Linux Minten, hanem táblagépen a natív Google-alkalmazás, FreeTube-on sem indul el mindegyik klip, csak a karikázás megy. Az én verzióm Linux Mint 20.3-on a v0.19.1 Beta. Azt is észrevettem, hogy a LM 21.3-on viszont elindulnak a makrancos videóklipek. Elképzelhető, hogy véletlenszerűen vannak blokkolva ezek a videók, bizonyára többeknél is előfordul majd a Google gáncsa.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

...BRAVE...

#2 Igazad van, a Brave blokkolja YouTue-on a reklámokat – eddig mindig reklámmal indultak a klipek, most még egy sincs, de kérdés, a Google mikor fogja gátolni a lejátszást? A Brave induláskor simán átvett mindent a Chome-tól, úgyhogy valószínűleg ezt fogom használni helyette.

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Vivaldi böngésző

Üdv!

Én a Vivaldit használom.
Ezeket kipróbáltam és viszi egyből: 
Atomic Kitten - The Tide Is High
Shania Twain - You Win My Love
Nálam is vannak Bővítmények:
https://imgur.com/MfOmPFi
https://imgur.com/ORKwHL1

Olyan előfordul, hogy kiírja, hogy Adblock, de attól függetlenül megy. 
Különben meg inkább letöltöm amit nézni szeretnék.
Youtube Downloader Plus -szoftverkezelőből.
Próbáljátok ki -hátha alapon.

Üdv Boeder
 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve