Bővített felhasználói jogkör

Kedves felhasználók!

Az új Drupal alapú oldal elindításkor eléggé korlátozott jogköröket határoztunk meg a felhasználók számára. Ennek egyik oka, hogy a rendszerrel még mi is ismerkedtünk, mivel nagyon összetett és sok olyan lehetőséget lehet vele megoldani, amire nem is gondoltunk korábban. Induláskor arra gondoltunk, hogy nemet közben a saját tapasztalatok és a felhasználói visszajelzések és igények alapján változtatunk, finomítunk az oldal kinézetén és működésén.

Több felhasználó is jelezte felénk, hogy hiányolja a hír tartalom beküldését. Ennek a kérésnek most eleget téve a felhasználók számára is elérhetővé vált a hírek beküldése.

Arra bíztatnánk mindenkit, hogy bátran küldjön Linux Minttel, Linuxszal, vagy bármilyen szabadszoftveres eseményel, rendezvénnyel kapcsolatos híreket akár itthonról, akár a nagyvilágból. Természetesen a blog használatára is bíztatunk mindenkit.

Aki kedvet érez egy vagy több HOGYAN megírásához, az nyugodtan írja meg blog formájában, vagy jelentkezzen a készülő kézikönyv szerkesztőjének.

Hozzászólások

weblap

Mobilon olvasom "winphone" a forumtémákat minél több a hozzászolás annál kevesebb karaktert jelenit meg egy sorba.A végén mâr csak egy karakter marad a kijelzö jobb oldalán függölegesen ha lehetne ezt javitani jó lenne mert igy olvasható de használni borzalmas.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Ha jól értem, akkor szívesen

Ha jól értem, akkor szívesen látnál egy olyan lehetőséget, hogy egyénileg ki lehessen választani, mennyi hozzászólás jelenjen meg egy oldalon az adott fórumtémában?

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Kb. Ezt jelenik meg a mobilon

Kb. Ezt jelenik meg a mobilon a tizedik valaszolonal:
...........................................................e
............................................ ..............z
...........................................................t
........................................ ..................l
...........................................................á
...........................................................t
......... ................................................o
...........................................................m
Természetesen pontok nélkül
Jobra rendezi a szöveget egysorba függölegesen.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve