Hát igen.Linuxnál nem mindig kell olyan gépigényre gondolni mint windowséknál.Nekem is volt egy régi gépem.1 giga ram volt benne ráhúztam a win7-et az épp hogy döcögött rajta.1,5 ghz-es sempron proci volt benne meg 128mb radeon SE 
Le is pucoltam róla mondom ez nem lesz jó.Akkor még suseval szenvedtem.Ráeresztettem azt KDE-vel.Hát nem mondom hogy az is simán ment rajta,de érezhetően jóval gyorsabb volt mint winnel.A jelenlegi gépemmel is így vagyok.Azért ez már valamivel komolyabb vas.(AMD Athlon 64 X2 6000+,Radeon HD 6450,8Gb DDR2 RAM stb…)De ezen is a win 7 amikor bevolt lakva rendesen meg egy évig nem raktam újra,egy fél nap volt mire bebootolt.Meguntam ledaráltam az egészet akkor megint jött az opensuse.Az is tetszett de rábukkantam a mintre ami mégjobban tetszik.Főleg azért mert debian és jól megy vele a KDE.Nem úgy mint Kubuntun…ami nálam hiphopp lehalt.Azóta nekem csak Linux Mint 12 Lisa KDE van a gépemen.Teljesen belaktam vele a 160-as winyót.Meg van külső terrás azon meg vannak a cuccok.Ezt a Mint 12-t meg csak szeretni lehet.Életemben először találkoztam benne egy normálisan működő wine-al.Azaz a kisebb windowsos progik kb 500 megáig gond nélkül mennek vele.De azért GTA4-ezni ne akarjunk vele.Szóval én imádom és nagyon várom belőle az LTS-t.
Kövess minket!