LMDE kezdőknek tanácsok (219 posts)

• Profile picture of Wallaky Wallaky said 1 éve:

Köszi szépen, kipróbálom!

Szerk.:
    Sajna így se jó. :)
    Kb. 100 mega felmásolása, olyan jó fél órába telik…
    Ez nagyon sok! Próbáltam fat32, ntfs, de mindegyikre ezt csinálja. Esetleg van-e valami más 5let?

• Profile picture of coco01 Deleted User said 1 éve:

Látja rendesen a pent? “lsusb”-mit mond?

• Profile picture of peterem peterem said 1 éve:

Sziasztok! Ha valaki tud segíteni…
    … az ikonok az asztalon kicsik. Hogyan nagyíthatom? (Eddig nem voltak ekkorkák.)
    … az alsó panelnél eddig a futó alkalmazások miniatúrái felbukkantak (mintha így lett volna, de olyan hülye vagyok, mert a másik gépen windowst használok és csak ott? nem tudom, jajjjj). Nem tudom beállítani? (Ha belehet.)

Hú de kezdő, és nem is probléma, csak dizájn. Ugye?

Szóval aki tud segíteni…
    Köszi!

Igen, látja.

apa@apa:~$ lsusb
    / sallang törölve /
    Bus 001 Device 003: ID 0930:6545 Toshiba Corp. Kingston DataTraveler 102 Flash Drive / HEMA Flash Drive 2 GB / PNY Attache 4GB Stick

Kipróbáltam a fiam pendrive-ját, és dettó ugyanaz a jelenség…

• Profile picture of Molnár János Molnár János said 1 éve:

Igaz csak ötletelek, de a Gparted progival ne csak formázd, de csinálj a pendrivera új partíciós táblát is. Lehet hogy Windowsal van formázva és írásvédett a pendrive. Én máskor jártam már így, nem tudtam rá Unetbootinnal live rendszert írni e miatt. Hozz létre rajta új partíciós táblát, és utána hozz létre rajta új partíciót FAT32 fájlrendszerrel. Esetleg még adhatsz neki boot opciót is.

Szia!

Köszi a tippet, de sajna ez se jó. :(
    Már próbáltam ezt is. Az régim (1 gigás Kingston) tökéletesen műxik. Csak ezek az újak nem akarják az igazat…

Nagyon érdekes a dolog. Van egy külső (usb-s) DVD íróm. Azt lehúzva, tökéletesen műxik a pendrive írása…
    Itt most lett egy pár ősz hajszálam. :D

Azért köszi a segítséget!

• Profile picture of Turi. A. Zoltán Turi. A. Zoltán said 1 éve:

Sziasztok!

Mint-ben kezdő vagyok. Nem tud véletlen valaki megoldást az alábbi problémára?

Friss telepítés, Nokia c-007 csatlakoztatva usb-n keresztül. Kicsit tekeri, megjelenik, hogy mobil-net. Igen, net elindul, megy is kb. másfél órát, utána ledob. Azóta akárhogy is csiszolom, nem akarja az igazságot. Tekeri a piktogrammon a hálózatot, de nem csatlakozik. Telefonon, gépen is állítgattam mindent, mindenfelé….

Hátha valaki már látott hasonlót.

Köszönöm!