Conky hiba (8 posts)

• Profile picture of Schwarz79 Schwarz79 said 1 éve, 6 hónapja:

Sziasztok,
    szerettem volna beállítani a conky-t a rendszeremen, de a conky futása alatt az asztalt nem tudtam előcsalogatni (hiába küldtem volna az alkalmazásokat egyesével a panelra, és az asztal megjelenítése ikonnal is hiába próbálkoztam). Ekkor kínomban elkezdtem egyesével lehuzigálni a képernyő alsó részére az épp megnyitott ablakokat, de ekkor az ablakok mozgása során a képernyő az ablakok mozgásfázisaival lett telerajzolva. Úgy sejtem, hogy a conky a compizzal akadt össze. Találkozott már más is hasonló hibával? Esetleg megoldást talált rá?
    (Linux Mint 11 Gnome 32bit)

• Profile picture of coco01 Deleted User said 1 éve, 6 hónapja:

A conky késleltető scriptet használsz?

• Profile picture of Schwarz79 Schwarz79 said 1 éve, 5 hónapja:

Nem használtam.
    Pár napja váltottam LMDE-re, ami alatt rendben fut a conky.

• Profile picture of Hajdú Gábor Hajdú Gábor said 8 hónapja, 1 hete:

conky mögül azt a fekete hátteret hogy lehet kivenni, h szépen belesimuljon a hátterembe?
    own_window_transparent yes van álítva!

• Profile picture of coco01 Deleted User said 8 hónapja, 1 hete:

Szia!
    Ezeket írd utána:
    own_window_argb_visual yes
    own_window_argb_value 255
    ha még így sem,akkor az “own_window_type”-általában “override” értéken van,nálam
    “own_window_type normal”-a megfelelő érték.

• Profile picture of Hajdú Gábor Hajdú Gábor said 8 hónapja:

Szia!
    Köszi a segítséget, most jutottam rá, h kipróbáljam, de sajnos nem ez a hiba :( nem lehet, h valamit a rendszeremben kell állítani, merthogy mindegyik conky ugyan ezt csinálja? jah és compiz és semmi ilyesmi nincs fent!

• Profile picture of coco01 Deleted User said 8 hónapja:

Milyen felületet használsz?
    Ha nincs engedélyezve az ablakok kompozitálása,akkor nem lesz átlátszó sajnos,azt kell bekapcsolnod.
    KDE,Gnome3,XFCE alatt be tudod kapcsolni,Gnome 2-compíz,Mate alatt sajnos nem működik még(ha jól tudom).

• Profile picture of Hajdú Gábor Hajdú Gábor said 8 hónapja:

köszi szépen ezzel már sikerült :)