XFCE asztali ikonok helye véletlenszerűen megváltozik

Fórum: 

 Sziasztok! Ismert bug az asztali ikonok helyének véletlenszerű megváltozása példáulújraindítás, ablakban futó programból való kilépés után. Talált valaki erre valami használható megoldást?

Az általad linkelt fórumon

Az általad linkelt fórumon levő megoldást olvastam, ennek viszont az a hátránya, hogy a chattr +i parancs végrehajtása után szükség esetén az ikonok beállításai sem módosíthatók.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Csak mostanában vettem észre,

Csak mostanában vettem észre, amikor elkezdtem az asztali ikonokat csoportosítani, korábban nem volt ez a probléma. Nem tudom, hogy a többi asztali környezetben is létezik-e ez a jelenség. Néha viszont  meg kell változtatni az ikonok tulajdonságait, pl. futtatási lehetőség, root hozzáférés, stb.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

Nem látok a jövőbe, de az a

Nem látok a jövőbe, de az a helyzet, jó ideje - már windows XP alatt is eléggé tartózkodtam az "Asztal"-ra kitett ikonoktól. Gyakorlatilag nulla volt ott. És lassan átszoktam a menüre, némileg a "Futtatásra" (alkalmazásként, mármint létezik ilyen, legalább kettő, ami nem az Alt + F2) vagy parancssorra :).  Lehet, előfordulhat, hogy kipróbálom (értem aproblémát), most nincs alkalom, mármint olyan DE-m, amin egészen egyszerűen az asztalra kitehetnék ikont ;). Komoly változtatásokat kellene eszközölnöm ehhez a rendszeren.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Aránylag én is kevés ikont

Aránylag én is kevés ikont tartok az asztalon, csak a legszükségesebbeket. Egyébként most többszöri egyéni átcsoportosítások után  úgy tűnik, nem rendeződnek át az ikonok, lehet emiatt is fogok frissíteni, mert 17.2-ben már 4.12 XFCE lesz, talán már javítottak ezen.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Uff

 [off]
Akartam már írni, hogy a te desktopod a legszebb, amit eddig láttam (legalábbis a képek alapján, amiket néha belinkelsz).

Nálam sincs egy darab ikon se kitéve. Van egy háttérkép, amit jó nézni, de amúgy menü, terminal, gyorsbillentyű kombóval vígan megvagyok.

[/on]

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

Köszi. A háttérkép még a

Köszi. A háttérkép még a Windows időkből való, kevesebb színt tartalmaz, mint az eredeti színes fotó. A boot folyamatra állítottam be akkor. Szeretem magam körül a rendezett dolgokat (igazság szerint törekszem erre, és majdnem mindig sikerül).

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve