Tálca ikonok eltűnnek

Fórum: 

 Sokszor előfordul, hogy nem látszik pl. jobb oldalon a frissítéskezelő, ilyenkor ha rámegyek a panel szerkesztésre általában visszajön.

Mitől lehet ez, téma esetleg? Gyárit használom, ami telepítéskor volt.

Rendszer 17.2 Cinnamon 32bit

szhf62 képe

Tálca (asztali) ikonok.

Újabban a HP (asztali) gépemen szoktak eltűnni a programok bezárása után az asztalról az indító ikonok. Először arra gyanakodtam, hogy átválthatott egy másik munkaterületre, de mivel csak egyet használok belőlük, ez nem lehetséges. A panelen baloldalt levő "Fájlok" ikont megnyitva újra előjönnek az asztali ikonok. (Különösen nem zavaró ha jól megválasztott háttérképet használok.)

Panelen (még) nem volt nálam ez a jelenség.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

 Mióta kikapcsoltam a tálca

 Mióta kikapcsoltam a tálca automatikus magasságát vagy mit, azóta úgy tűnik rendben van, igaz nem nagyon volt újraindítva.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Eltűnt panel-ikonok

Feltűnt, hogy újabban nincsenek frissítések. Pedig voltak, csak épp a frissítés ikonja eltűnt a panelról, semmi nem jelezte, hogy frissült volna a Linux Mint. Minialkalmazások közül telepítve volt a Weather, de újabban nem működött, azt hittem elavult, tehát töröltem. Csakhogy! Telepítve volt a Radio Tray is, a "menü" / "hang és videó" pont alatt ott van, gondoltam elindítom, de sehol semmi. A panelen kellett volna látnom az ikonját, hogy állomást válasszak, semmi! Azt hiszem, nem kell folytatnom, mi is a problémám. Ha valaki tudja a megoldást, kérem segítsen!
Köszönettel Ferenc!

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

RE:Eltűnt panel-ikonok

 #4

 

Értesítési terület hiányára utal. Panelon jobbklikk, aztán kövesd a felugróablak adta lehetőségeket, mivel nem írtad milyen grafikus felületet használsz.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

RE:Eltűnt panel-ikonok

#4 Szervusz! Egyetértek csabrixszel, ezt a témát nézd meg, itt emlékeim szerint találsz hasonló témában hozzászólást Xfce és Cinnamon környezettel kapcsolatban is.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Eltűnt panel-ikonok

Köszönöm szépen mindkettőtök segítségét, én voltam a béna. Valahogy sikerült eltávolítani a kisalkalmazások közül az értesítési területet. Visszaraktam, minden műxik. Mégegyszer köszi szépen!

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve